Wat bied jij?

Op een veiling website kun je mee bieden voor veel mooie producten. Misschien heb je wel interesse in een Xbox of een Playstation 4. Het wordt hier allemaal aangeboden en de hoogste bieder, die wint. Het zou zomaar kunnen zijn dat jij dat bent. Ik heb een tijdje geleden mee gedaan, want ik wilde graag een PS4. Het is nog gelukt ook! Een paar dagen ben ik in de race geweest. Hiervoor had ik met mezelf een bedrag afgesproken wat de PS4 maximaal mocht kosten. Over dat bedrag ben ik dan ook niet overheen gegaan. Ik ben zelfs nog lager uitgekomen en heb de PS4 in mijn bezit voor een mooie prijs. Ik zou het anderen aanraden om een keer mee te doen. Het is leuk, maar ook spannend. Je weet namelijk pas aan het einde of je het product hebt. Er kan iemand een beetje hoger bieden en dan heb je dus niets.

Product gebruiken

Binnen zeer korte tijd had ik het product binnen en ik maak er volop gebruik van. Het is prettig dat een veiling website bestaat. Op een veiling betaal je voor veel producten veel minder en je koopt dezelfde kwaliteit. De reden dat ik nu vaker mee ga doen, heeft ook wel met de spanning te maken. Ik vind het namelijk wel de moeite waard om te bekijken of ik het wel of niet ga redden. Ik doe wel alleen mee met veilingen waar ik echt wat aan heb. Stel dat ik het laatste bod uitbreng, dan is het wel fijn als ik het product ook wil en kan gebruiken. Daarom ga ik nu nog even een kijkje nemen wat er zoal aan wordt geboden en bekijken of ik mee ga doen met de volgende veiling.